Tekenen

Ik heb m’n blog een tijdje laten staan en ik kijk even wat er allemaal veranderd is aan features in de dashboard. Zo een klusje dat je in de vakantie doet. Even geduld voor opbrengen.

Ik doe wat oefeningen met Neurografisch tekenen in m’n Art Journal gecombineerd met doodles, zentangles en scribbles en soms met collage. Ik vind het fijn om te doen omdat ik er kalm van wordt en tegelijkertijd goed focus. Ik weet dat er een theorie achter schuilt maar ik weet niet of dat zo belangrijk is … gewoon je pen laten gaan. De tijd vliegt om. Over een paar weken doe ik nog een workshop.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.