Er gebeurt veel, aan de horizon

IMG_2170 (2)We zijn onderweg en ik kijk uit m’n auto raam. Ik zie vanuit mijn ooghoeken huisjes, gekleurde huisjes, boompjes, bruggen, een ondergaande zon, tegen de horizon. Slingers en krullen. Knikkers en bubbels in het grondwater onder de huisjes door. En een boom, helemaal gemaakt van bordeaux, met sterke wortels in de aarde, maar ook krullen en spiraaltjes naar boven en beneden, de hemel en de aarde. je hebt het gevoel dat je kan dansen aan de voet van de boom. In een mooie baljurk.
Huisjes die weg zwieren in een vaart en kleuren die in elkaar overgaan. Lievelingskleuren. Huisjes waar misschien mensen in wonen, sommigen staan leeg, anderen worden verbouwd, compleet met nieuwe buren. Straatjes en eiland ansichten. Ik rij door straatjes en horizons in een groen mobieltje. 2 neusjes in de wind, opgewonden. We gaan, naar wie weet waar naar toe. Slierten van huisjes, mensen, feestlichtjes, horizons en een ondergaande zon. Strawberry cream cheese and lemon water. Er gebeurt zo veel.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.