Nemesis II

Op sommige avonden zijn we bezig met studiowerk, oefenen we met lichten en op sommige avonden bekijken en bespreken we de foto’s. Dat kan ik eindeloos doen, naar foto’s kijken en ja, nu wel samen met de groep. Het is ongelofelijk verrassend hoe iedereen de opdrachten interpreteert en het vervolgens vertaalt naar een beeld. In de tweede week lopen de gesprekken beter en is iedereen wat vrijer. Dat zijn we wel gewend op Aruba.

Noel heeft de opdracht voor de expositie besproken. Het is de bedoeling dat we een ‘sculpture’ maken van materiaal naar keuze. Het moet een raar wezen worden, een wezen dat niet bestaat. En dit wezen is het onderwerp voor een foto die in de eindpresentatie te zien zal zijn. We moeten het wezen een naam geven, een geluid, een functie en een korte beschrijving.

Ik ben begonnen aan een werk met driftwood. Twee stuks drijfhout die ik heb gevonden op het strand tijdens één van onze wandelingen en die al heel lang lagen te wachten om iets te worden. Ik heb veel rommeltjes, het moet kunnen, maar m’n broer moet me helpen om de rommel aan elkaar vast te zetten. Om een raar wezen te creeren.

Name: Nemesis II, Short description: Name is inspired by a song. A garden sculpture made of driftwood and other materials found on the beach. painted with Acrylic, and decorated with marbles, beads., Function: Garden sculpture, Sound: Hum, hum…hum…humhumhum.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.