Up to ‘Tropicalisimo’

Noel geeft behoorlijk veel opdrachten mee en het tempo is hoog. Voor het weekend moeten we 3 stillevens maken met gevonden voorwerpen. De toeschouwer moet minstens bij één voorwerp zich afvragen wat het is. In deze opdracht moeten we alle technieken toepassen waarmee we tot nu toe hebben gespeeld. Dus werken met verschillende lichtbronnen, lichtinval, collage, compositiebouw, spiegels gebruiken, zoeken naar je eigen stijl. We bekijken het werk van andere fotografen en kunstenaars online. Er komt een beeldenstorm los. We brainstormen over titels, titels voor foto’s en series en de expositie, er moet iets in voorkomen over ‘the remains…’, resten van…ja, van wat?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s