Stilleven week 1

We hebben oefeningen gedaan met stilleven. Ik koos een foto van een stukje van een chandelier (weer glas) die bij Ateliers ’89 ligt in een opslagruimte vol mannequins, tafeltjes, spiegels, schilderezels en andere voorraad. Het was eigenlijk een groepsopdracht maar daar heb ik niet zoveel mee. Iedereen heeft een andere smaak. Ik merk dat ik zelf aan een compositie wil werken. Hmmm, dat is niet helemaal waar, krijg ik dan wel feedback?

gina_02_stilleven-chandelier-ateliers-89

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s