Stilleven met Noel

Fotografie was het afgelopen jaar een beetje naar de achtergrond gegaan. Ik heb wel foto’s gemaakt voor het werk enzo maar ik heb er zelf niet zoveel mee gedaan. Deze workshop zal me stimuleren en het doen opleven. Stilleven is een van mijn favoriete keuzes. Spelen met voorwerpen, positie, licht en kleur. Ik heb een voorkeur voor glas als materiaal, om het lichtspel en de reflectie. Gekleurd glas.
De workshop wordt gegeven door visueel kunstenaar Noel Loozen. De eerste week is introductieweek en iedereen heeft een paar foto’s kunnen laten zien aan de groep van zo’n 20 man van alle leeftijden en allerlei achtergronden. Er wordt Spaans, Nederlands, Papiamento en Engels gesproken en alles door elkaar. Je merkt dat men nog houterig is in het praten over de foto’s of het bespreken van het werk. Het is aftasten. Ik heb deze 3 foto’s meegenomen uit m’n archiefje. Spelen met knikkers of rommel die op het strand ligt.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s